De eerste Parel

foto-kimberley-de-zeeuw

Kimberly de Zeeuw, van Foodmaster De Parel in ‘s-Gravenzande, won in 2013 als eerste de Parel van het Jaar Award voor meest betrokken medewerker. Op een opvallende wijze onderscheidde Kimberly zich door de dagelijkse leiding van cafetaria De Parel over te nemen van de op dat moment nog ernstig zieke eigenaar Richard van Dop. Op 24 juni 2014 is Van Dop op 41-jarige leeftijd overleden en verloor de sector iemand met een groot hart voor de frituurbranche die graag zijn kennis deelde.

De eerste award werd op 28 oktober 2013 uitgereikt tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top 100, waarbij cafetaria De Parel ondanks alle tegenslagen op de zevende plaats eindigde. Deze mooie positie in de Top 100 was voor een belangrijk deel op het conto te schrijven van Kimberly en het team van betrokken medewerkers van de Parel.

De Parel van het Jaar Award is een huldeblijk aan de inmiddels overleden Richard van Dop, die Kimberly en de andere medewerkers tot het moment waarop hij in 2013 ziek werd, de fijne kneepjes van het vak bijbracht.

Parel van het Jaar voordragen